Η επιχείρησή μας από το 2006 δραστηριοποιείται στη πώληση , κατασκευή , τοποθέτηση και επισκευή συστημάτων αλουμινίου, αντικωνωπικών συστημάτων,συστημάτων σκίασης και προϊόντων συνυφασμένων με τις  απαιτήσεις μιας σύγχρονής κατοικίας ή επαγγελματικής στέγης.

  Με τη δημιουργία του ηλεκτρονικού καταστήματος Sitesonline.gr σκοπός μας είναι η προώθηση στο ευρύ κοινό αξιόπιστων προϊόντων δοκιμασμένων απο έμας που προσφέρουν λειτουργικότητα , αντέχουν στο χρόνο και καλύπτουν μεγάλο εύρος εφαρμογών .Σεβόμενοι πάντα το δικαίωμα του καταναλωτή να έχει ελεύθερη πρόσβαση σε πραγματικές τιμές χωρίς καμία υποχρέωση.

   Kαινοτόμα παρέχουμε  τη δυνατότητα σε πελάτες που το επιθυμούν , ύπο τη καθοδήγησή μας να τολμήσουν την ιδέα του DIY (Do It Yourself) διαθέτοντάς τα προϊόντα μας σε διαστάσεις ΚΙΤ (κοπή & μοντάρισμα απο εσάς) . Με το τροπο αυτό μειώνουμε το τελικό κόστος.

  Όλα τα προϊόντα που εμπορευόμαστε ή κατασκευάζουμε τοποθετούνται αποκλειστικά απο εμάς  διασφαλίζοντας το καλύτερο αποτέλεσμα κτίζοντας μια σχέση εμπιστοσύνης με το πελάτη μας.Δεν επιθυμούμε το γρήγορο και εύκολο κέρδος .Για το λόγο αυτό δεν αφήνουμε τους πελάτες μας στη τύχη τρίτων .Δραστηριοποιούμαστε στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής διασφαλίζοντας έτσι την άμεση επαφή με το καταναλωτή όποτε μας ζητηθεί.

   Προσπαθούμε για τη καλύτερη δυνατή περιγραφή και απεικόνιση των προϊόντων μας.

  Εκτός των υπηρεσίων και της εξύπηρέτησης μας που είναι αρχές για τις οποίες δε μπορούμε να σας πείσουμε  , αυτο που μας διαφοροποιεί είναι ότι:

   Όλες οι τιμές μας περιλαμβάνουν  φ.π.α 23% , είναι πραγματικές (όχι ενδεικτικές) και προβάλλονται ελεύθερα στο καταναλωτικό κοινο , για τα προϊόντα όπως  αυτά περιγράφονται και διαμορφώνονται πάντα ως προς τις διαστάσεις και τα χαρακτηριστικά τους.

  Με γνώμονα πάντα την εξυπηρέτησή σας , δίνουμε ιδιαίτερη βάση στη τήρηση του χρονοδιαγράμματος εργασιών  μας.

  Θα είμαστε δίπλα σας και μετά τη πώληση να παρέχουμε υποστήριξη και service υπεύθυνα και οικονομικά.

  Αν ενδιαφέρεστε πραγματικά για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας είμαστε στη διαθεσή σας με συνέπεια και ειλικρίνεια να σας εξυπηρετήσουμε με σκοπό το καλύτερο δυνατό  αποτέλεσμα απο τεχνικής αλλά και αισθητικής πλευράς.

 

Η επιλογή είναι δική σας.

 

Με εκτίμηση.

Σπαρταλίδης Κωνσταντίνος

 

Το παρόν κείμενο όπως και το περιεχόμενο της ιστοσελίδας υπόκεινται σε νομοθεσία προστασίας πνευματικών δικαιωμάτων ,κατα συνέπεια απαγορεύεται η οποιαδήποτε μη εξουσιοδοτημένη  τροποποίησή /αναπαραγωγή τους με οποιονδήποτε τροπο.